Bloggernes hemmelige operasjoner

Det er ikke en nyhet at flere av våre toppbloggere har operert seg, men når to av våre toppbloggere har gått under kniven uten å fortelle noe leserne sine om det så starter spekulasjonen. Vi vet allerede at Isabel Raad har nylig gått igjennom en fjerde operasjon, men hva hun har operert er usikkert. Det spekuleres hele tiden i kommentarfeltet hennes om hva hun fikset på da hun gikk under kniven i Tyrkia. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Bildene over tilhører Isabel Raad.


Da hun publiserte disse bildene var det mange som trodde at det var beina hennes som hadde fått gjennomgå denne gangen. Det var dog ikke alle som var enige i dette utsagnet. 
Noen mener at det må være en ny rumpeoperasjon, som Isabel selv avkrefter. Hun svarer dog ikke på spørsmål om hun har operert puppene på nytt, eller om hun har tatt fettsuging av lårene sine. 

Det kan også ha vært feil valg av bukser ettersom hun også fikk cameltoe av disse, eller kanskje hun har gått ned i vekt?

 

Hva tror du hun har operert? Puppene, lårene eller noe annet? 

2 kommentarer

Jessica Waldorf

05.12.2016 kl.13:39

Tror nok ikke hun har fettsugd lårene. Dette ligner mest på photoshop a la kissie 2009.

05.12.2016 kl.13:55

Vet ikke med lårene, men de ton hvertfall fett derfra da hun fikset rumpa sist. Ps: det er ikke cameltoe, det er rumpa hennes.

Skriv en ny kommentar

sladring

sladring

20, Agdenes

Har vi ikke alle savnet en ekte sladderblogg? Stay tuned

Kategorier

Arkiv

hits